Gastro-dansk er branchedansk til området "mad til mennesker"

På dette forløb får du 6 ugers undervisning, der er bygget op omkring fagtekster fra gastronomi-branchen. Der er 25 lektioner per uge fordelt på 10 timers matematik og 15 timers dansk. Undervisningen er fordelt på de 6 emner, du kan se på branchehjulet, og fylder en uge/25 lektioner hver:

  • Grundtilberedning: stegemetoder
  • Hygiejne
  • Grundtilberedning: kogemetoder
  • Miljø og affald
  • Grundtilberedning: jævnemetoder
  • Kost og ernæring

Kurset har løbende optag, som betyder, at du kan starte hver mandag, kurset kører.

Det er muligt at gå til prøve på kurset. Prøven er den centralt stillede skriftlige FVU-prøve. Uanset om du tager prøven eller ej, kan du bede om at få udstedt et kursusbevis.

Kontakt uddannelsesvejlederne for VUC Erhverv for tilmelding og drøftelse af muligheder. 
Jannie Glæsel, 29345480 -  jgl@vucns.dk