Oplev værdierne:  engagement og ansvarlighed

"Man vil jo gerne klare det godt"

Men det er forskelligt, hvordan vi lærer bedst. Derfor vil du opleve mange måder at arbejde og blive undervist på. Du kommer selv til at være aktiv i undervisningen – både alene og i grupper med andre – bl.a. når vi bruger øvelser fra Cooperative Learning eller laver forskellige skriveøvelser. I alle lokaler har vi Active Boards, så tavleundervisningen kan gøres interaktiv, og trådløst netværk er her selvfølgelig også.
Du kan holde styr på dine afleveringer, materialer og undervisningsplaner over nettet på platformen Fronter.

Vi rykker indimellem undervisningen ud af klasselokalet og ind på fx museer, teatre og virksomheder. En undervisningsdag kan også foregå i naturen eller på gaden i en europæisk storby, når vi er på studietur. De seneste år har vores kursister blandt andet været i Barcelona, Krakow, Budapest, Paris, Dublin, Berlin og Bruxelles.   

Lærerne vil gerne give god undervisning, derfor bliver alle hold evalueret hvert år. Her kan kursisterne bidrage med deres meninger om undervisningen og tænke over, hvordan deres eget engagement har været. På den måde sikrer vi, at både kursisterne og undervisningen hele tiden udvikler sig.

Og så får du mere end fag.