Oplev værdierne: åbenhed og gensidig respekt

Livet som kursist består af andet end undervisning. Du kan begynde dagen med at spise morgenmad i kantinen. Så er du måske til et spændende foredrag, og senere er der fredagscafé eller gallafest, hvor du møder kursister fra de andre hold. Når du går hjem, tør vi godt garantere, at du har fået mere end fag ud af dagen. Til koncerter og ferniseringer har I mulighed for at vise det frem, I har arbejdet med til fx billedkunst, mediefag og musik.

I Studieværkstedet står computere og printere til rådighed, og hvis I er flere, der skal arbejde sammen, er her gruppearbejdspladser og trådløst internet på hele skolen. Du kan bruge lektiecaféen til at ordne hjemmearbejdet, og vi holder særlige kurser med træning i at få styr på eksamensangst.

Et godt studiemiljø begynder hos den enkelte

Vi ønsker, at alle kursister får mest muligt ud af deres tid på HF & VUC Nordsjælland, og vi tror på, at vejen til et godt studiemiljø går gennem glade kursister. For at du og dine medkursister får udbytte af undervisningen, har vi studie- og ordensregler. Vores mål er, at du skal gennemføre din uddannelse, derfor har vi også en gennemførelsespolitik. Og hvis du føler, at du har svært ved livet som kursist, kan du få pædagogisk-psykologisk vejledning.

Du kan følge med i vores studiemiljø på Facebook.